Zoek
Sluit dit zoekvak.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Paardrijsokken zijn tegenwoordig een standaard item bij het paardrijden. Je hebt ze in vele kleuren en maten maar de Two White Socks paardrijsokken zijn wel heel uniek. Naast dat ze er gewoon super leuk uitzien zitten ze ook nog eens super comfortabel.

Natuurlijk zijn deze kleurrijke rijsokken weer super goed te matchen met een gaaf handgemaakt touwhalster of een leuk halstertouw.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Waarom paardrijsokken?

Hoge paardrijsokken zijn ideaal voor in je rijlaazen of chaps. Zelfs als je zonder laarzen rijdt beschermen kniekousen je beter tegen schuurplekken. De hoge paardrijsokken komen tot net onder de knie en zorgen er daarmee voor dat je rijbroek netjes glad blijft zitten. Hierdoor verklein je de kans op schuurplekken.

Maten

De TWS paardrijsokken zijn verkrijgbaar in twee maten, in een kindermaat en in een damesmaat. De kindermaat loopt ingeveer to mt 36. Ze zijn erg elastisch dus zijn de geschikt voor meerdere schoenmaten.

Natuurlijk naast dat ze functioneel zijn, zijn deze leuke paardrijsokken super leuk om te zien. Ze zijn beschikbaar in vele kleuren en dus te matchen met elk outfit. Neem bijvoorbeeld de te gekke unicorn uitvoering of de eenvoudiger chique Pale blue horseshoe uitvoering. Voor elk outfit is er wel een sok. Natuurlijk zijn ze niet alleen leuk om mee te paardrijden. Ook onder een kort spijkerbroekje zijn ze als kniekousen een leuke eyecatcher!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]