Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hi,

Wat leuk dat je op onze website terecht bent gekomen. Mijn naam is Femke en samen met mijn gezin, Dennis en Zé en onze dierenfamilie geniet ik van het leven en de natuur.

Dieren hebben in mijn leven altijd een grote rol gespeeld. Al vanaf kleins af aan geniet ik van dieren en ben ik graag in hun bijzijn. Ik vind het leuk om voor ze te zorgen en om met ze werken. Het is leuk om ze te trainen en hun zelfvertrouwen te zien groeien. Dit doe ik d.m.v positieve reinforcement (dus op een intrinsieke wijze). Dus met bijvoorbeeld een clicker. Zo wordt zelfs een konijn een blij dier met meer zelfvertrouwen en minder angst.

Op deze site vind je allemaal leuke en bijzondere producten. De meeste zijn voor dieren maar niet allemaal. Veel zijn met de hand gemaakt en andere zijn gewoon te cool om niet met jullie te willen delen.

MIJN LEVEN IN EEN NOTENDOP

Ik ben opgegroeid in Rotterdam. Toen ik 18 was ben ik naar het buitenland verhuisd om duikles te geven. Eerst heb ik op Cyprus gewoond en daarna op Bonaire. Op Bonaire ben ik in aanraking gekomen met windsurfen. In de jaren die daarna volgde heb ik kunnen genieten van vele reizen over de hele wereld naar de wedstrijden van de PWA. De Professional Windsurf Association. Dit was natuurlijk prachtig en zelfs toen ik na ruim 3 jaar terug kwam naar Nederland hield het nog niet op. Zo ontmoette ik Dennis. Samen deze passie delen is natuurlijk nog leuker. Vele jaren hebben we samen in vrijheid kunnen leven en hebben we hier ontzettend van genoten.

In 2012 kregen wij ondanks eerdere voorspellingen van de artsen een prachtige dochter. We hebben haar Zé genoemd. De zee is wat ons samen heeft gebracht en waar een deel van ons hart altijd zal blijven.

Natuurlijk verandert er in die tijd een hoop en nu Zé naar school gaat is er veel minder vrijheid dan wij al die jaren gewend zijn geweest. En toch door beiden zelf te ondernemen kunnen we een stukje van onze vrijheid bewaren en toch ons eigen leven leiden.

WAAR STAAT KIPI VOOR

Kipi betekent “Rebel” in het Hawaïaans. Rebel was mijn hond die stierf op het moment dat ik met Kipi begon. Zij was mijn eerste hondje en na 14 jaar was dit een groot gemis en een moeilijk afscheid.
Verder ben ik graag Rebels. Ik hou ervan om mijn eigen ding te doen. En maak ik dus ook unieke producten met unieke kleurencombinaties.

Al sinds ik klein ben maak ik graag dingen met de hand. Ik vind het ook leuk om andere iets te leren. Daarom ben ik in 2012 begonnen met het geven van creatieve workshops.

Liefs, Femke