Creatieve workshops

Workshops

Kipi verzorgt diverse creatieve workshops. Dit kan bij jouw thuis of op onze vaste locatie, Hotel Ridderkerk. De workshops variëren van haken tot knopen maar altijd even creatief. Zo kun je een beanie haken, een halsband of hondenriem knopen, touwhalsters maken of bijvoorbeeld frontriemen rijgen. Altijd geheel in jouw eigen stijl. Super leuk toch?!

Ibiza-paracord-halsband

Honden producten

Op zoek naar een leuke unieke halsband of hondenriem? Maak hem dan gewoon zelf! Doe gezellig mee met een Kipi workshop en leer in een paar uur hoe jij je eigen halsband of hondenlijn kunt maken. Ben je niet zo creatief? Neem eens een kijkje in de shop of laat een bandje op maat maken.

1DC1D829-0FE3-4D7D-A206-4C239B051F6B

Paarden producten

Lijkt het jou ook leuk om iets voor je paard te maken? Of zoek je iets specifieks voor je paard/ pony? Neem dan eens een kijkje bij de paarden producten van Kipi. Van luxe touwhalsters tot handige halstertouwen en biothane teugels. Of organiseer eens een workshop op stal. Neem contact op de voor de mogelijkheden.

Paracord-armbanden

Dames en heren armbanden

Een stoere armband maken kun je ook zelf! Maak een leuke armband voor je vriend of vriendin. Leuk voor de feestdagen, een verjaardag of gewoon omdat het kan….

Share your REBEL on Insta #bearebelious