Zoek
Sluit dit zoekvak.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Komende vrijdag is het eindelijk zover. We gaan ons nieuwste lid van de familie ophalen. Al maanden kijken we uit naar dit moment en nu is het zover. De zoektocht heeft best een tijd geduurd. We hebben verschillende ponies bekeken. Ook verschillende maten. Zowel Zé als ik moet er plezier aan kunnen beleven. En nu lijkt het er eindelijk op dat we een winnaar hebben gevonden. Black heet ze. Het is een 5 jarige zwarte shetland merrie. Ze heeft een hele lange stamboom naam maar die kunnen we nog niet onthouden hoor en gewoon Black is ook goed. Dan te bedenken dat Zé al vanaf haar 2de een denkbeeldig paard heeft die Black heet. 

Natuurlijk gaat er heel wat vooraf voor het moment daar is. Alles wat er geregeld moet worden voordat de pony dan ook echt kan komen. De wei is helemaal leeg gemaakt en vrij van alle rommel die er nog lag. We hebben veel gesnoeid. Niet alleen omdat het ruimte geeft maar ook omdat er best iets tussen kan zitten wat giftig is voor een paard. Via Google is er een hele lijst te vinden met alles wat giftig is. Verder hebben we de stal helemaal schoongemaakt en alle kanten goed nagelopen. 

In september begin ik aan een nieuwe opleiding. Bij Human & Horse ga ik een opleiding doen in de Academische rijkunst en Black wordt daarin mijn maatje. Een paar keer per jaar hebben we les bij de Academy en verder trainen we thuis. Gelukkig hebben we genoeg ruimte om ons heen om te oefenen.

Blacky is al beleerd voor de kar. We kunnen straks dus ook lekker door het park cruisen.

Op instagram zal ik een filmpje plaatsen onderweg. Volg je ons al op instagram? @kipi.nl @shetlanderblacky[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”38253″ img_size=”400″][/vc_column][/vc_row]