Zoek
Sluit dit zoekvak.

Het assortiment van de workshops is inmiddels weer iets uitgebreid. Naast de basis workshops, Paracord halsband maken en Paracord hondenlijn maken, zijn er nu verschillende combinaties mogelijk. Zo zit er voor iedereen een leuke creatieve honden workshop bij!

Voor de loslopende, groeiende, behendige honden of gemakkelijke baasjes, staat er nu een workshop jachtlijnen maken bij. Tijdens deze workshop leer je met Paracord een jachtlijn te maken. Je kunt gebruik maken van verschillende technieken. Al het materiaal is inbegrepen. De kosten voor de workshop zijn €45,00 en deze duurt ongeveer 3 a 4 uur.

De tweede nieuwe toegevoegde workshop is een combinatie van twee totaal verschillende materialen. Ik ben zelf ooit een paar jaar terug begonnen met lijnen voor mijn hond te maken met PPM koord, oftewel multilijn. Het lichtgewicht koord is gemakkelijk te verwerken en geeft al snel resultaat.
Tijdens de workshop Paracord halsband & PPM lijn maken leer je beide en heb je na één workshop een setje zonder uren te knopen. De kosten voor deze workshop bedragen €45,00 inclusief al het materiaal.

Voor beide workshop geldt dat je natuurlijk wat te drinken aan wat lekkers aangeboden krijgt.

Een workshop bij jouw thuis of op je vereniging organiseren kan natuurlijk ook. Neem contact op via het contactformulier voor de mogelijkheden en beschikbare data.

Meer informatie is te vinden via de onderstaande linkjes:
workshop jachtlijnen maken
workshop Paracord halsband & PPM lijn maken

Bekijk hier de agenda en de aanmeld mogelijkheden